Svenska Stenhus Arena 1 Gräs
26 april 2024
18:30

Referat: Ahlafors IF/Nol IK - Älvängens IK

Derbymatch och förmodad nervositet eller annat som gjorde laget var i det nörmaste förlamat i första halvlek.
Trots detta skapades en hel del farligheter, men hemmalagets målvakt fick skotten på sig.
Här krävdes uppryckning och det blev det även, andra halvlek hann knappt börja innan det stod 3-0 på resultattavlan.
Efter de målen var matchen avgjord och frustrerade hemmaspelare gav oss två nya skador efter onödiga och sena satsningar. Ett stort tack till killen som jobbade på akuten som hjälpte till att bedöma skadorna och ge råd på hur vi skulle gå vidare, förhoppningsvis kapas längden på frånvaron tack vare detta.
Annars en trevlig kväll på Sjövallen, det räknades till fina 140 åskådare vilket är fler än deras herrlag normalt har på matcherna. Våra juniorer tog för sig som vanligt, denna gång fick Alma priset som bäste spelare i ÄIK och Alva fick gjort sitt första seriemål i seniorlaget endast 14 år gammal.
Nu är det två veckors matchuppehåll, härnäst väntar Ytterby IS B lördag 12/5.

1-0 Vilma Winberg assist Alma Lundqvist
2-0 Alva Hansson Björnram assist Sofia Larson
3-0 Tilde Sandh assist Sofia Larson